Zomerseizoen: nieuwe gerechten in het zonnetje
Vanaf 21 juni is er weer een frisse menukaart met een aantal heerlijke nieuwe gerechten, perfect voor de zomer.
Aardappelkapucijnerschotel
Modern, maar toch bekend. Een heerlijk gerecht waarbij we aardappelen op smaak hebben gebracht met een groene kruidenmix en kapucijners. Een bekende mix bij onze klanten en aansluitend op onze wens meer peulvruchten aan te bieden.
Beef met Koreaanse saus
Een echte aanrader als u houdt van de Oosterse keuken, en een favoriet in de keuken. Door een uitgeplozen mix van kruiden en saus zorgen we voor de juiste malsheid.
Boerenpannenkoek
Een pannenkoek, maar dan anders. De toevoeging van gemengde groenten en spekjes maakt het totaalplaatje gezonder en voedzamer.
Gestoofde koolvisfilet
Een lekker visgerecht dat heerlijk te combineren is met een husselpotje rode biet, snijbiet à la crème, wortelduo met een vissaus en bearnaise- en hollandaisesaus.