De lente is begonnen en dat betekent dat er een aantal heerlijke nieuwe maaltijden op het menu staan. De volgende gerechten staan dit voorjaar op het menu.
Dé Italiaanse klassieker: pasta pesto
Een maaltijd die de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt in ons land: pasta pesto. Echt van deze tijd, maar toch heel klassiek. Van Smaaks variant wordt geserveerd met gomiti pasta; hoorntjes die een slagje groter zijn dan macaroni en ook net wat meer bite hebben. Door de extra toevoeging van broccoli zit deze maaltijd boordevol vitamine C – en die extra vitamines zijn in de lente altijd welkom.
Ovengeroosterde Provençaalse schotel
Dit recept is een ware smaaksensatie, een schot in de roos; al zeggen we het zelf. Voor deze schotel worden groenten, aardappelen en varkensreepjes in de oven geroosterd. Nóg smaakvoller dan uit de (koeken)pan. En met fijne, zachte kruiden erover is dit wel een heel smaakvol agv’tje!
Gehaktballetjes met pindasaus
Een feestje op het bord: gehaktballetjes in huisgemaakte pindasaus. Ja, daar word je blij van! Waarschijnlijk roept dit gerecht heel wat herinneringen op. Het is sinds jaar en dag een populair gerecht. Als maaltijd is er nog meer om van te genieten! Een gouden combinatie.
Dé voorjaarsrisotto
Onze risotto was afgelopen voorjaar zo populair dat hij ook deze lente niet op onze menukaart kan ontbreken! De voorjaarsrisotto wordt bereid met sperziebonen, paprika en ui. De malse kip maakt dit gerecht helemaal compleet, heerlijk!
Spaanse paella met witvis en garnalen
Nog zo’n populair gerecht. In Spanje, maar bij Van Smaak niet minder! Ook dit gerecht krijgt opnieuw een (ere)plaats op ons menu. Met witvis en garnalen een culinair hoogstandje. Geel gekleurd, door de kerriekruiden, die samen met kurkuma en dille het gerecht tot leven brengen. Met vier soorten groenten een smakelijke én gezonde keuzes.