Het is officieel zomer en dat betekent tijd voor zomerse gerechten! Onze menukaart beweegt mee met de seizoenen, daarom genieten we ook nu weer van een aantal nieuwe maaltijden. Onze chef koks hebben heerlijke gerechten samengesteld om tijdens dit zonnige seizoen van te genieten. Met het oog op een groene wereld zijn de nieuwe gerechten allemaal vegetarisch. Het eten van vegetarische maaltijden is namelijk net zo gezond én lekker als een maaltijd met vlees. Dat bewijzen deze gerechten helemaal.
Bonne Femme
Deze klassieke en kleurrijke Bonne Femme is een genot op je bord. Maar liefst vier groentes maken deze zomerse maaltijd tot een heerlijk vullend geheel. Hoe de smaak van deze frisse groentes nog beter tot zijn recht komt? Daar zorgen de kruiden als oregano, rozemarijn en tijm voor. Het geheel is een ware smaaksensatie. En met dit vegetarische gerecht kom je toch aan de benodigde eiwitten middels de champignon en doperwten.
Oosterse couscous
Met deze Oosterse couscous waant u zich in gedachten in de zon. Een echte aanrader als u houdt van de Oosterse keuken. De parelcouscous heeft een volle en zachte smaak die fijn samen gaat met de paprika, ui en sperziebonen. De verse groentes zorgen samen met de vegetarische kip voor de nodige eiwitten, vitamines en mineralen. De kruiden maken het tot een smakelijk geheel waar u nog lang van nageniet.
Zomerstamppot
Een stamppot alleen in de winter? Absoluut niet! Ook in de zomer is het genieten met een stamppot op tafel. Proef deze heerlijke zomerse variant en er gaat geen zomer meer voorbij zonder stamppotje. De sperziebonen, maïs en paprika maken het een kleurrijk en gezond geheel. Ook de peterselie is onmisbaar in deze stamppot. Het geeft veel smaak en zorgt voor de nodige voedingswaarde. Precies zoals deze stamppot; smakelijk en voedzaam.