Op pad met: Corry Bleeker
Op pad met: Corry Bleeker
Aanspreekpunt warme lijn Bolsward
Als je aan Corry vraagt wie ze is en wat ze doet bij Van Smaak dan begint ze direct enthousiast te vertellen: “Sinds april 2019 werk ik bij Van Smaak als aanspreekpunt voor de warme bezorging. Daarvoor werkte ik bij de bakker in Bolsward. De omgang met klanten heb ik altijd leuk gevonden. Toen het tijd was voor een nieuwe baan kwam dit op mijn pad.” Aan haar gezicht is direct te zien dat ze hier nog geen moment spijt van heeft gehad. “Samen met 11 collega’s verwarmen en bezorgen wij zeven dagen in de week warme maaltijden vanuit Bolsward”, vertelt Corry. “Als de maaltijden aankomen in Bolsward is er iemand aanwezig om te controleren of ze er allemaal zijn. Wij willen er zeker van zijn dat iedere klant de juiste maaltijd ontvangt. Verder zorg ik ervoor dat er elke dag genoeg collega’s aanwezig zijn voor de bezorging. Dat is nooit een probleem, we hebben allemaal enthousiaste en betrokken medewerkers.”
“Dagelijks rijden wij met onze auto’s in Bolsward en omgeving. Inmiddels ken ik dit op mijn duimpje.” Een lange route bij veel verschillende klanten. Klantvriendelijkheid staat bij Corry hoog in het vaandel. Waaruit deze betrokkenheid blijkt? ’s Middags na de bezorgroute is Corry nog wel eens onderweg naar een klant die iets nodig heeft naast de warme maaltijd. Want zoals ze zegt: “De klant is koning en ik help ze waar ik kan. Of dat nu voor een boodschap is of als er perse iets anders gedaan moet worden dan kom ik nog snel even langs na mijn route. Die betrokkenheid bij de klant maakt het werk extra leuk!”
Corry bezorgt ongeveer vier dagen per week warme maaltijden aan huis. “Het is dankbaar werk om te zorgen dat iedereen op tijd een maaltijd ontvangt. Vaak vraag ik even hoe de maaltijd van de dag ervoor heeft gesmaakt. Over het algemeen reageren ze heel enthousiast. Soms is er iets wat ze vaker op de menukaart willen zien of vinden ze iets te gaar. Dan zeg ik tegen de klant: er is nog nooit een kok gevonden die kan koken naar alle monden.” En dat snapt iedereen gelukkig!
“Er is nog nooit een kok gevonden die kan koken naar alle monden”